ARTWORK MARC PETIT2019-01-13T21:43:44+00:00

HOUTSKOOL MARC PETIT

licht und schaduw - 1999

VROUW

ik teken graag met houtskool, omdat het sterke contrasten weergeeft

BRONS MARC PETIT

sterk en krachtig

MAN

Ik maak graag beelden in brons omdat ze een krachtige uitstraling hebben

OLIEVERF MARC PETIT

kleurrijk en warm

appel

olieverf is fantastisch

In 1995 ben ik begonnen met mijn eerste lessen op het artistieke vlak. Een start met pastelkrijt, daarna potlood en houtskool. Mariska Mallee (Voorburg) hielp mij bij mijn eerste stappen. In 2003 begon ik met steun van Willemijn Heijboer (Heerlen) met klei, later boetseerwas en durfde mijn eerste beeldje te laten gieten. Lettie Tax (Oosterbeek) leerde mij koppen boetseren. Recent heeft Dorien van den Tol (Oosterbeek) mij aan de olieverf gekregen en Marianne Snoek (Bussum) mij de discipline van het tekenen bijgebracht. Deze site geeft een overzicht van werk dat ik de moeite waard vind te delen met anderen.

In 1995 ben ik begonnen met mijn eerste lessen op het artistieke vlak. Een start met pastelkrijt, daarna potlood en houtskool. Mariska Mallee (Voorburg) hielp mij bij mijn eerste stappen. In 2003 begon ik met steun van Willemijn Heijboer (Heerlen) met klei, later boetseerwas en durfde mijn eerste beeldje te laten gieten. Lettie Tax (Oosterbeek) leerde mij koppen boetseren. Recent heeft Dorien van den Tol (Oosterbeek) mij aan de olieverf gekregen en Marianne Snoek (Bussum) mij de discipline van het tekenen bijgebracht. Deze site geeft een overzicht van werk dat ik de moeite waard vind te delen met anderen.

Loading...

WHO IS CAROLINA

Coach, Autorin, Weltbummlerin und spirituelle Lehrerin. Carolina hat über 25 Jahre Erfahrung im Bereich „Bewusstsein und Heilung“. Sie ist ein Querdenker, kreativ, kann begeistern und leitet Gruppen seit 1991.
Sie unterstützt Menschen ihre Ängste und Unsicherheiten zu überwinden, ihre Lebensaufgabe zu entdecken und ihren Traum zu folgen, damit sie die Welt zu einem besseren Ort machen.
Carolina liebt Weltreisen, alleine oder mit Gruppen. Sie genießt das einfache Leben, in der Natur sein und die Begegnung mit interessanten Menschen, die sie weltweit kennenlernt.

Books Gallery

buch4 Barfuss Erden das Indigo Phänomen cover_kraftorte-e1510854709885 cover_papa_mama book_french1 book_italy1 book_spanish1 book1_1 book1_3 i285134164393117823._szw480h360_ i285134164393117777._szw1280h1280_

AURA-SOMA My beloved colors

Translate - Übersetz