Jezelf Aarden Cursus

Wij mensen hebben een goede aarding nodig…

De focus van mijn Jezelf Aarden Cursussen is de volledige genezing van je wortels en een zo diep mogelijke hartverbinding met de aarde.

Waarom is een goede, stabiele aarding zo belangrijk?
Terwijl de energie op onze planeet aarde steeds stijgt, worden steeds meer mensen zich ervan bewust dat er energie doorheen stroomt. We zijn energiewezens en het stroomt door ons systeem en verlicht alles wat er is, inclusief alle programmering, overtuigingen, patronen en blokkades.

Het proces van bewustzijnsontwikkeling wordt hierdoor versneld, en dat kan gemakkelijk of moeilijk zijn, afhankelijk van hoe bereid je bent om naar je geloofssystemen te kijken en deze te verduidelijken.

Wie niet voldoende geaard is, zal niet goed kunnen omgaan met deze nieuwe energieën en zal zich meestal afgevoerd voelen. Alle energie komt dan vast te zitten in je hoofd en kan niet in de aarde stromen. Het is heel belangrijk om met de aarde verbonden te zijn, te blijven of te komen!

Hoewel veel jongeren een hoog trillingsenergiesysteem hebben, is het merkbaar hoe slecht ze geaard zijn. Ouderen moeten worden geaard om hun programmering, overtuigingen, enz. op te lossen, en kinderen moeten worden geaard om zich hier op aarde te kunnen ontwikkelen.

Als we niet goed geaard zijn, kunnen we niet volledig incarneren in ons fysieke lichaam, we kunnen er niet volledig bezit van nemen, wat betekent dat we hier nooit echt “aankomen”. Onze gaven en kwaliteiten kunnen zich niet ontvouwen en we kunnen ons niet echt ontwikkelen.

Dus vanuit mijn oogpunt is de aardingsoefening een van de eerste oefeningen die we op het spirituele pad moeten doen. Aarding geeft stabiliteit aan het systeem en legt een basis voor het aardse leven. Het ondersteunt ook de integratie van de ziel in het lichaam en bereidt een mens voor op de verbinding met de spirituele werelden.

De Jezelf Aarden Cursus helpt je om jouw comfortzone gemakkelijker te verlaten en om het contact met je hart en vooral met je Hoger Zelf en je Hemelse Team te ontwikkelen. Dit geeft een groot vertrouwen in je intuïtie. Aarding en kanaalopening passen bij elkaar!

Met focus werkt de Jezelf Aarden Cursus in sessies met je wortels. Ze bevatten verwondingen van vele levens en gebeurtenissen en moeten genezen worden zodat je hier meer van het Zelf kunt incarneren. De meeste mensen zijn slechts 10-20% geïncarneerd, waardoor ze hun potentieel niet kunnen ontwikkelen.

Wat is de aarding?

Aarding betekent dat je wortels worden bevrijd, ze zullen energetisch worden genezen en op die manier krachtig worden om de aardse en kosmische energieën door te laten stromen. Oude thema’s genezen en je zult je heel anders voelen en je leven meer waarderen. De wortels zullen stevig verbonden zijn met de kern van de aarde, zoals het geschreven staat in het zielenplan.

Na de aardingscursus ga je dagelijks 10 minuten zitten en maak je contact met je wortels, de aarde, de kosmos en op een dag krijg je een duidelijk teken dat alles volledig is genezen (vergelijkbaar met littekens!).

Het grootste geschenk dat na de aardingscursus komt, is de hartverwarmende energie die nu door je heen kan stromen, vrij en subtiel, een heerlijk gevoel. Je wordt een energiemembraan tussen aarde en hemel, waarschijnlijk onze grootste levensopgave!
Ik kan je vertellen dat het net als bij het channeling is – een thuiskomen voor jezelf.

De Jezelf Aarden Cursus:

  • 2 dagen cursus van 10-17
  • Website ‘t Lichthuys Best
  • Indien gewenst worden er na de cursus oefenavonden aangeboden
  • Als je deze cursus nicht kunt doen maar wel aan de Channel cursus wilt deelnemen, is het mogelijk in 2 sessies deze aarding-healings te doen