Loading...

aarding opent je de weg je eigen wortels te healen en jouw diepe hartverbinding met de aarde te vernieuwen.

Jezelf Aarden

een goede aarding is goud waard

Waarom is een stabiele aarding eigenlijk belangrijk?
Aan de ene kant stijgt de energie op onze planeet. Wij voelen de energie van het watermantijdperk nader komen. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat er energie door hen heen stroomt en alles uit energie, frequentie en scalar licht bestaat. We zijn pure energiewezens, het stroomt door ons systeem. Het verlicht alles wat er is, het mooie én het lelijke. Alle programmeringen, overtuigingen, patronen en blokkades.

Jouw proces van bewustzijnsontwikkeling wordt door deze energie versneld. Dat kan gemakkelijk zijn, of moeilijk.

Ben je niet voldoende geaard, is de omgang met de binnenkomende hoge energieën vermoeiend. De energie komt dan vast te zitten in je hoofd en kan niet in de aarde stromen. Er is dan geen ontlading. We zouden allemaal de directe verbinding met de aarde moeten aanstreven en stevig maken.

Jonge mensen hebben vaak al een hoog trillingssysteem, maar zijn slecht geaard. Oudere mensen hebben aarding nodig om hun programmeringen, overtuigingen, enz. los te kunnen laten. Kleine kinderen zijn meestal niet geaard en hebben het dringend nodig om zich op de aarde te kunnen ontwikkelen.

Zonder aarding lukt het niet volledig in ons fysieke lichaam te incarneren. Onze gaven en kwaliteiten ontvouwen zich moeizaam. Vanuit mijn oogpunt is de aardingsoefening de eerste oefening, die we op het spirituele pad moeten doen. Aarding geeft stabiliteit en ondersteunt de integratie van de ziel in het lichaam wat dé voorbereiding op een sterke verbinding met de spirituele werelden is.

De Jezelf Aarden Cursus werkt in sessies met je wortels. Deze laten de verwondingen van vele levens zien. Sterke wortels en een intensieve open verbinding met Moeder Aarde maken je leven stabieler en boeiender.

Wat is de aarding?

Jouw wortels zullen daarna stevig verbonden zijn met de kern van de aarde, zoals het geschreven staat in jouw zielenplan. Na de cursus oefen je 10 minuutjes (kan dagelijks of alle paar dagen zijn) en maak je contact met je wortels, de aarde, de kosmos tot je het teken krijgt “alles is ok!”

Het grootste geschenk is, dat de hartverwarmende energie nu door je heen kan stromen, die is vrij en subtiel. Het is een krachtig, heerlijk gevoel.

Info Cursus:

  • weekend: 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur
  • Indien gewenst worden er oefenavonden aangeboden
  • kosten: 250€
  • Wanneer? Als Corona toelaat: 8 + 9 januari 22