Q’ERO SJAMANEN PERU

MASTERS OF LIGHT ONTHULLEN HUN GEHEIME KENNIS VAN DE INCA VOOROUDERS

16 T/M 18 JUNI 2020 IN ‘T LICHTHUYS

(het hele event moesten wij wegens corona naar 2022 verschuiven)

wilde u altijd al eens naar Peru om kennis te maken met de oude cultuur van de Inca-sjamanen uit het Andesgebergte? Dan is dit uw kans, want in juni zijn ze hier!

U kunt aan verschillende (vuur)ceremoniën, teachings, zegeningen en healings deelnemen.

Ervaar hun kracht en wijsheid!

EEN UNIEK EVENEMENT!

PROGRAMMA:

  • Dinsdag: Openingsceremonie 19.30 uur
  • Woensdag: Q’ero Kuti groepshelingen om 9.30 en 17.30
  • Q’ero Munay-Ki chakra balancing 12.30 uur
  • Donderdag: Masterclass 10.00 – 17.00 uur

Lees hieronder voor meer informatie en inschrijving.

DINSDAG

Grote Pachamama Avondceremonie

19.30 – 22.30 uur

Al eeuwenlang gebruiken de hoge sjamanen of wijsheid houders van de Q’ero-lijn in Peru de Despacho-ceremonie als een offergave en zegen voor Moeder Aarde, de bergen, het water en de vele natuurlijke elementen. Ze gebruiken het ook voor genezingen, zoals lichamelijke en emotionele ziekten, om het evenwicht weer te herstellen of als een uiting van dankbaarheid voor leven en dood.

Pachamama wordt in Peru en Bolivia zo vereerd dat elke dag een “Dag van de Aarde” is. Pachamama zou vertaald kunnen worden als “Aardse Moeder” of “Kosmische Moeder”. Voordat ze iets van haar aannemen, vragen ze eerst toestemming en brengen ze diepe dankbaarheid over aan de Grote Moeder door haar eerst iets te geven. Dit is de ware Quechua manier van leven.

De Q’ero zijn een inheemse stam van boeren, wevers en genezers die eenvoudigweg in harmonie met de aarde en de elementen leven, ze verbouwen papa’s (aardappelen) en choklo (maïs) en hun heilige manier van geven en nemen werkt goed voor hen. Door te geven voor het ontvangen zijn ze, zoals ze het zeggen, “in de juiste relatie” en leven ze in harmonie met alle levende wezens. Zo is Pachamama het hart van hun hele leven. Ze zijn familie mensen, die Pachamama met heel hun hart eren.

Hun Andesvisie zegt dat als we ons fysieke lichaam verlaten, dat ons lichaam terugkeert naar Pachamama, Moeder Aarde, dat onze wijsheid terugkeert naar de bergen, en dat onze ziel terugkeert naar de sterren.

De offergave van het Q’ero heet Despacho en bestaat uit een verzameling natuurlijke producten die symbolisch als een mandala op wit papier worden gerangschikt. Het bevat vele symbolische elementen, maar vooral de “intenties en gebeden” van de Q´ero en de aanwezigen.

De groep zit in een cirkel rond de Q’ero in deze ceremonie. Ze vertellen wat belangrijk is, vragen je, jezelf te vragen wat voor jou belangrijk is, wat jouw bedoeling is, wat jij wilt? Wat heb je precies nodig? Wat moet er in de wereld veranderen, hoe kan vrede en welzijn worden bereikt voor alle mensen op Pachamama / Moeder Aarde en wat zou jouw rol daarin zijn? Iedereen krijgt tijd voor reflectie, inzicht en meditatie. Ook kun je gewoon kijken of “zijn”!

Terwijl de Despacho-offergave zich langzaam opbouwt, met bloemen, heilige voorwerpen, kostbaar voedsel zoals suiker, kruiden, maïs maar ook met geld en veren, bidt de Q’ero ter ere van Pacha Mama, de goddelijke Moeder Aarde, de natuur en hij bidt voor de aanwezige deelnemers. Het is een levendig gebed dat genezing, harmonie en verandering brengt.

Je komt naar de Pachamama Ceremonie met je persoonlijke wensen en je intentie. Naast het welzijn van de aarde en de mensheid kan dit ook zijn om beter te worden als je ziek bent; om van verslavingen af te komen; om spirituele groei te ervaren; om meer overvloed in je leven of een betere relatie uit te nodigen, of om een beter welzijn van je ouders of kinderen te bewerkstelligen. Iedereen gaat naar voren en door je wensen en intentie zelf in de despacho-offergave te geven wordt er een enorm energieveld opgebouwd.

De Despacho-offergave wordt in het witte papier ingebonden. Voordat de offergave in het heilige vuur verbrand wordt, om de energie, gebeden, intenties en verlangens aan de kosmos te schenken, gaat de Q’ero-sjamaan met deze groep-offergave naar elke persoon om hen energetisch te zuiveren.

Pachamama Openingsavond Ceremonie.

Zelf meenemen: kussen/dekentje/flesje water/trommel of klein muziekinstrument/ evt. kristallen of heilige bundel.

19.30 – 22.30 uur. Max 100 deelnemers

Bijdrage voor deze avondceremonie is € 45,00 pp. Kinderen tot 12 jaar € 15,00.

WOENSDAG

Q’ero Kuti healinggroep

groep 1: 9.30 uur – 12.00 uur

groep 2: 17.30 uur – 20.00 uur

Q’ero Munay-Ki

12.30 – 15.00 uur

Q’ero Kuti Healingsessie

De Kuti groepssessies zijn healingceremonies, die je helpen de energieën die je nog blokkeren te zuiveren en transformeren. De Kuti healing sessie geeft de energie vrij die je bindt aan je huidige manier van leven of je verhalen (trauma, overtuigingen, conditioneringen, drama!).

De Kuti Healing en Despacho zijn speciaal voor persoonlijke problemen die je hebt met liefde, geld, familie, relaties, werk of gezondheid.

Alle Despachos hebben gemeenschappelijke elementen en toch elk heeft zijn eigen intentie. Intentie, verlangen en verantwoordelijkheid zijn belangrijke elementen om een gelukkig en vervullend leven te hebben. Het energieveld transformeert en geeft je de mogelijkheid om je vrij van blokkaden, bewust te ontwikkelen.

Duur : 2½ uur / max 15 deelnemers

Prijs: € 65,00

Q’ero Munay-Ki: chakra balancing

12.30 – 15.00 uur

De Munay-Ki helinggroep is een ceremonie om de chakra’s uit te lijnen en te balanceren. Het woord Munay betekent: ik houd van je, of zijn wie je bent. Het woord Ki betekent Macht, zodat je Munay-Ki kunt vertalen als ‘De macht van de liefde’.

De helingen zijn zo krachtig dat iedere deelnemer zich beter met zijn ware Zelf kan verbinden. Iedere overdracht draagt specifieke, energetische codes met zich mee om jouw energieveld en zelfs DNA te reinigen, helen en optimaliseren.

De overdracht reinigt onze energievelden van psychische vervuiling die door oude trauma’s veroorzaakt wordt en verhoogt het trillingsniveau.

Chakra Balancing Healinggroep – zijn als je bent!

Max 15 personen

Prijs: € 65,00

Privé healingsessie

Indien de tijd het toelaat is het mogelijk om privé healingsessies te boeken. U kunt deze sessie reserveren, waarna u op een wachtlijst geplaatst wordt. Twee weken voor aanvang van het evenement hoort u of en wanneer de sessie plaatsvindt.

Duur sessie: 1,5 a 2 uur.

Prijs: € 120,00

DONDERDAG

Q’ero Master Class

10.00 – 17.00 uur.

De Q’ero laten zien hoe ze wonen en vertellen over hun cultuur, hun spirituele kijk op het leven, kosmische visioenen en rituelen.

De Q’ero leren hoe je een Despacho-Offering kunt maken en wat hierbij van belang is. Zij zullen je leren hoe je in je hart kunt gaan en een dankbare staat voor Pachamama, onze Moeder Aarde, onze moeder kosmos, kunt bereiken. Zij zullen uitleggen wat echt belangrijk is bij het maken van een Despacho. Indien u hier zelf mee gaat werken zal het een helende ervaring voor uw vrienden en familie zijn. Met meditatie, muziek, kristallen en hun heilige objecten.

Dagworkshop: 10.00 tot 17.00 uur.

Max 25 personen. Voorwaarde om aan deze masterclass deel te nemen is deelname aan de openingsceremonie, zodat er enige kennis over de Despacho is.

Prijs: € 100,00

Nederland: 16 – 18 juni 2020

Oord: Lichthuys Best

Adres: St. Annaweg 10 in Best / Eindhoven

Website lichthuysbest.nl om te reserveren